Més hoquei

El Noia Freixenet empata en l’últim minut contra l’Oliveirense (5-5) en la Golden Cup

El partit ha sigut molt anivellat i amb alternatives

El Noia Freixenet ha empatat (5-5) contra l’Oliveirense en el seu primer partit de la Golden Cup. Els de Sant Sadurní han marcat quan faltaven 45 segons pel final al desviar Esteller un xut llunyà de Bargalló quan atacaven de cinc i sense porter. L’enfrontament ha sigut molt anivellat, amb moltes alternatives en el marcador i amb encert en les jugades de bola aturada. El conjunt portuguès s’ha avançat en els primers minuts i s’ha arribat al descans amb l’1-1. En la segona meitat el Noia s’ha posat per davant en tres ocasions, fins els 3-4, i cada vegada l’Oliveirense ha empatat. A un minut i un segon del final els portuguesos s’han avançat (5-4). El Noia ha empatat en el darrer minut i en els últims segons Bargalló ha tingut un contraatac clar que el porter portuguès ha aturat.

Pel Noia han marcat Mitjans (2), un de falta directe, Costa, de penal, Bargalló i Esteller. Per l’Oliveirense Torra ha marcat dos gols de falta directe. Al final del partit s’han xutat tres faltes directes que serviran si els equips queden empatats a punts al final de la fase de grups, els portuguesos han guanyat per 2-1.