Més hoquei

El Recam Làser Caldes perd contra el Benfica (2-5) i s’acomiada de la Golden Cup

El conjunt portuguès serà el rival del Barça en els quarts de final

El Recam Làser Caldes s’ha acomiadat de la Golden Cup, la copa d’Europa oficiosa que es disputa a La Corunya, amb la segona derrota en la fase de grups. El conjunt vallesà ha perdut per 2-5 contra el Benfica portuguès en un partit on ha anat a remolc des dels primers minuts i no ha pogut amb la defensa rival tot i que sempre ha buscat el gol. El Benfica s’ha avançat amb un 0-2 abans del minut deu de joc, i en l’inici de la segona part ha marcat dos gols més en un minut (0-4). A deu minuts del final Rosa ha anotat de penal, però ràpidament Manrubia ha fet l’1-5 pels portuguesos. A falta de dos minuts Giménez ha marcat el 2-5 definitiu.

La victòria del Benfica l’ha situat en la segona posició del grup A i en els quarts de final serà el rival del Barça, que ja es va assegurar el primer lloc del grup B. En aquest grup l’Sporting de Portugal ha guanyat el Saint Omer francès per 0-3 en l’últim partit i ha acabat segon per darrera dels blaugrana. L’Sporting jugarà contra el Porto en els quarts de final. Aquest enfrontament va ser la final de la lliga europea de les dues darreres edicions disputades.