Europe Cup

Calafell també existeix

Hoquei sobre patins. Europe Cup. Trenca la ratxa del tricampió Lleida amb un gol de Casas a 3:31 que el catapulta a la seva primera final europea, avui contra el Follonica (14 h)

Lleida llista 2 Calafell 3

FINQUES PRATS LLEIDA:Serra, Selva, Vives, Cañellas i Bruno di Benedetto -inicial-; Badia, Folguera i Duch.PARLEM CALAFELL:Edo, Miras, Casas, Humberto i Xaus -inicial-; Escala, Ferrer, Gabarró i Palau.GOLS:0-1 (1’) Miras. 1-1 (11’) Badia. 1-2 (12’) Escala. 2-2 (12’) Cañellas. 2-3 (46’) Casas.ÀRBITRES:P. Silva i P. Figuereido. Blava a Casas.FALTES:8 del Lleida i 9 del Calafell.

El Parlem Calafell va fer història al Multiusos de Paredes derrotant el Finques Prats Lleida (2-3) en la segona semifinal de l’Europe Cup i jugarà avui contra el Follonica la seva primera final europea (14 h, Esport3). A més, ho va aconseguir trencant la ratxa dels lleidatans, campions de les tres últimes edicions. El Follonica, per la seva banda, va vèncer per 2-3 el Valdagno. El català Dídac Llobet va marcar pels vencedors. Els altres dos gols els van fer Francesco Banini i Davide Banini, que va clavar el 2-3 decisiu de directa –15a del Valdagno– a 23 segons del final. L’altre jugador català que va intervenir en el partit, Marc González (Valdagno), també va fer un gol.

En el duel català, Miras va avançar el Calafell amb un gol matiner en el minut 1. Badia, amb un cacau exterior, va foradar la porteria contrària (1-1 en el 12’). El Calafell va replicar amb un gol al segon pal d’Escala, que va rendibilitzar una assistència de Ferrer des de la dreta de l’atac dels penedesencs. En l’acció posterior, el Lleida va empatar (2-2). Cañellas ho va provar des de fora i ell mateix va recollir el rebuig d’Edo.

Una blava a Martí Casas va donar als d’Albert Folguera l’oportunitat d’avançar-se, però Edo va frenar l’intent de Sergi Folguera en la falta directa (37’). A 3:31 del final, Martí Casas va excel·lir (2-3), desviant amb tot la intenció una bola penjada d’Humberto. El Lleida va posar tota la carn a la graella i va disposar d’oportunitats –el Calafell també va tenir un pal de Ferrer i una acció d’un contra un de Xaus– però els de Ferran López, que van cometre la novena a 2:13 del final, van celebrar el seu triomf grandiloqüent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)