Copa

Més favorits i nivell que mai

Copa femenina. El Palau, campió d’Europa; el perillós Telecable Gijón, subcampió; el Manlleu, que defensa el títol; el Vila-sana, líder de l’OK Lliga, i el Cerdanyola opositen al títol

No és cap secret que les travesses de la copa femenina són força més incertes i que es presenta una de les edicions de més nivell. El Generali Palau és el vigent campió d’Europa, el Telecable Gijón és el subcampió, el Manlleu defensa el títol que va conquerir a Riazor trencant la condició d’invicte del Palau, i el Vila-sana, que espera esprémer al màxim la seva condició d’equip local, arriba a Lleida amb el cartell de líder de l’OK Lliga. El Cerdanyola, que juga avui el primer partit de la competició ni més ni menys que contra el Palau, mai no es pot descartar. És finalista de la supercopa i semifinalista europeu després d’haver fet fora el Manlleu.

En clau osonenca, cal destacar que Maria Díez, que la setmana passada va anunciar que es retirava a final de curs, afrontarà la seva darrera copa, competició que ha guanyat amb el Manlleu i amb el Telecable Gijón. La golejadora internacional igualadina ha bastit una trajectòria en l’elit farcida d’èxits i passa per ser una de les davanteres més qualificades de l’hoquei sobre patins mundial.

LA DADA

3
títols
de copa ha guanyat Díez: dos amb el Gijón (2012 i 2013) i un amb el Manlleu (2021)
Quarts de final. Avui
(1) Generali Palau - Cerdanyola Feníe 11 h
(2) Vila-sana - Deportivo Liceo 21 h
Quarts de final. Demà
(3) Telecable - Voltregà Stern Motor 11 h
(4) Manlleu - Igualada Femení 13.30 h
Semifinals. Dissabte
Vencedor 1 - vencedor 2 11 h
Vencedor 3 - vencedor 4 13. 15 h
Final.Diumenge 11 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)