Copa

El Barça i el Noia s’enfrontaran en les semifinals a Lleida

El Barça ha superat per 5-2 el Recam Làser Caldes en el segon partit de quarts de la copa a Lleida i jugarà dissabte la primera semifinal (18.45 h) contra el Noia Freixenet, que ha derrotat l’Alcoi per 4-0. El partit serà la repetició dels quarts de fila de l’any passat en que es van imposar els blaugrana.

El Barça ha patit en el primer temps (1-1) i ha sentenciat amb una sortida fulgurant en el segon. Sito Ricart ha confirmat la sortida il·lusionant del Caldes amb un gol en el minut 3 (0-1). Pau Bargalló, de falta directa, ha empatat (1-1 en el 12’). Els trets exteriors de Llorca (2-1 en el 27’) i de Roca (3-1 en el 28’) han deixat estabornit el Caldes. Rodrigues i Bargalló han establert el 5-1 i Rodríguez ha fet el segon gol dels calderins.

En el Noia, per la seva banda, la capacitat de resolució del conjunt de Pere Varias i l’actuació del seu porter Xus Fernández han marcat la diferència en un partit amb molt de ritme. Esteller ha fet l’1-0 (4’) en inferioritat per una blava a Costa. Bargalló i Mitjans han amagat la bola i el davanter ha culminat el triangle màgic en una acció de gran mèrit que ha reflectit la gran visió de joc i l’experiència de tots tres. Bargalló, en un rebot dins del quadre, ha clavat el 2-0 en el minut 9 i Mitjans, amb un tret exterior, ha fet pujar el 3-0 (21’). El Noia ha sobreviscut a dues directes perquè Bargalló també ha vist la blava i Formatjé també ha pogut marcar en un u contra u però ha enviat un bola al pal. Mitjans també tingut una directa amb 2-0 en el primer temps però Grau ha rebutjat. A l’inici del segon temps, Pujadas ha rematat al segon pal una gran passada d’Esteller (4-0 en el 29’). El partit ha suposat el comiat de la copa del jugador vendrellenc de l’Alcoi Pere Cañellas, que es retira a final de curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)