Copa

El Deportivo Liceo elimina el Vila-sana i jugarà la semifinal contra el Palau

ACTUALITZACIÓ. El Generali Palau, campió d’Europa diumenge passat a Gijón, ha iniciat la copa amb bon peu i ha derrotat el Cerdanyola Feníe Energía al pavelló Onze de setembre de Lleida per 4-2 en el derbi vallesà. L’equip vallesà jugarà dissabte la semifinals contra el Deportivo Liceo, que ha donat la gran sorpresa i ha eliminat el Vila-sana, el líder de l’OK Lliga femenina i amfitrió. El temps reglamentari ha finalitzat amb 3-3 i tots dos equips han marcat en la pròrroga(4-4). En els penals, les gallegues han fet dos gols i el Palau només un, amb la portera italiana Verónica Caretta fonamental.

El Palau, que ha hagut de remuntar dos cops en el primer temps davant d’un rival que ha sortit desacomplexat (0-1 en el 10’ i 1-2 a 1:43 del descans), ha reaccionat amb dos gols en l’últim minut del període i ha sentenciat en la segona part. Els gols del Palau els han fet Florenza (2), Puigdueta i Colomer. Per part del Cerdanyola, han marcat Figuerola i Gutiérrez.

Al Vila-sana li ha pesat la responsabilitat i ha anat sempre a remolc davant d’un Deportivo Liceo alliberat de pressió i liderat per Maria Sanjurjo (3). La reacció de l’equip local, amb tres gols de Luchi Agudo i un de Felamini a 2:45 del final de la segona part de la pròrroga, ha permès a l’equip de Lluís Rodero arribar a la tanda de penals, però no n’ha fet prou.