Copa

El Palau i el Manlleu se citen de nou en la final

Copa femenina. Les vallesanes eliminen el Liceo i les osonenques, que defensen el títol, es rescabalen i sorprenen el Telecable Gijón

Palau 5 Deportivo Liceo 0

GENERALI PALAU:L. Vicente, Busquerts, Puigdueta, Florenza i Fontdeglòria -equip inicial-; Colomer, Blackman.DEPORTIVO LICEO:Caretta, Sanjurjo, Garrote, Lara Yáñez i Soto -equip inicial-; Gaeta i Lucía Yáñez.GOLS:1-0 (6’) Puigdueta. 2-0 (8’) Fontdeglòria, de penal. 3-0 (48’) Florenza. 4-0 (49’) Puidueta. 5-0 (49’) Puigdueta.ÀRBITRES:R. Burgos i G. Prado.FALTES:6 del Palau i 5 del Deportivo Liceo.

Telecable 1 Manlleu 2

TELECABLE GIJÓN:Hidalgo, Lolo, Piquero, Obeso i Roces -equip inicial-; Rebeca González, Carrera i Fernández.MARTINELIA MANLLEU:Ferrer, López, Casaramona, Castellví i Díez -equip inicial-; Gurri, Comas, anglada.GOLS:0-1 (5’) López. 1-1 (12’) Roces. 1-2 (37’) Díez.ÀRBITRES:E. Rivas i J. Iglesias.FALTES:5 del Telecable i 4 del Manlleu.

El Generali Palau va vèncer per 5-0 el Deportivo Liceo, que dijous havia donat la sorpresa eliminant el Vila-sana, i jugarà avui a l’Onze de Setembre de Lleida (11. 30 h) la seva tercera final de la copa, competició que encara mai no ha guanyat, contra el Martinelia Manlleu, que va superar el Telecable Gijón per 1-2 i defensarà el títol. La final serà la repetició de la de l’any passat a Riazor. El Palau va haver de serrar les dents tot i que va marcar aviat dos gols. El tercer, però, no el va celebrar fins al 48’ i va rematar la feina amb dues dianes quan el Liceo va jugar sense portera. El Manlleu, per la seva banda, va completar un gran partit contra el subcampió d’Europa i va esmicolar els pronòstics. Nara López i Maria Díez van signar els gols i Anna Ferrer va ser fonamental sota els pals esmenant l’error de l’1-1, quan va deixar la bola morta i Roces la va clavar. En sis dies, el Telecable ha encaixat dos cops prou durs després de perdre diumenge a casa la lliga europea contra el Palau. El Manlleu, en canvi, es rescabala de la decepció que li va suposar no accedir a la final a quatre europea.

Quarts de final
Generali Palau - Cerdanyola Feníe 4 - 2
Vila-sana - Deportivo Liceo 4 - 4 (1 - 2)
Telecable - Voltregà Stern Motor 3 - 1
Manlleu - Igualada 6 - 2
Semifinals
Palau - Liceo 5 -0
Telecable - Manlleu 1 -2
Final
Palau - Manlleu 11 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)