OK Lliga

El Palafrugell venç el Girona (5-2) i força el tercer partit del ‘play-out’

El Corredor Mató Palafrugell ha vençut el Garatge Plana Girona per 5-2 en el segon partit del play-out de permanència a l’OK Lliga i força el tercer i definitiu, que es disputarà dissabte vinent a la pista gironina. El perdedor jugarà a l’OK Lliga Plata el curs vinent. La major clarividència en atac del conjunt de Xevi Garcia i la bona actuació del porter Xevi Puigbí han catapultat els locals en un partit de tensió i igualtat.

El Palafrugell s’ha avançat en el segon temps amb una rematada de l’oportunista Canet, que ha engaltat una gran assistència de Felipe Castro (1-0 en el 32’). Ruiz ha enviat la bola al ferro –Pelicano, pel Girona, havia estavellat també un tret al pal en la primera part – i Candamio, en un contraatac rapidíssim que ha penalitzat el balanç defensiu visitant, ha marcat el 2-0 (40’), que deixava el partit coll avall per als locals. Marc Vázquez, des de casa seva, ha posat de nou el Girona dins del partit (2-1 en el 41’), però el Palafrugell ha replicat de seguida amb un gol de falta directa de Canet, a un sol toc, arran de la desena d’equip visitant (3-1 en el 41’). Candamio, en una acció personal brillant, ha entrat fins a la cuina i ha sentenciat el partit (4-1 en el 43’), tot i que Aguirre, tossut, ha fet el 4-2 a 5:12 del final donant esperança al seu equip en un tram final frenètic. El conjunt de Ramon Benito i Marc Comalat ha fet atac de cinc durant l’ultim minut i mig, però res no ha canviat, tot que Pujol ha tingut el tercer a l’estic i Puigbí ha arrodonit la seva actuació. Figa, a porta buida, ha clavat el 5-2.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)