OK Lliga

El Barça supera el Reus Virginias (5-3) i empata la semifinal a una victòria

El Barça ha derrotat avui el Reus Virginias per 5-3 i empata la semifinals del play-off de l’OK Lliga a un triomf després de la victòria dels roig-i-negres en el primer partit jugat dissabte (3-5). L’equip del Baix Camp té ara el factor pista favorable. El tercer i el quart partits es jugaran al Palau d’Esports del Reus. El primer divendres (20.30h) i el segon el diumenge també a les 20.30 h.

Rodrigues, rematant una assistència d’Alabart des de darrera de la porteria, ha avançat els blaugrana (1-0 en el 6´). Alabart ha tingut el seg0n en l’estic (14’) però la seva rematada s’ha estavellat al pal. Salvat, però, ha empatat en l’acció posterior (1-1 en el 15’), un contraatac molt ben portar per Aragonès i amb una assistència final, una passa enrere, de Rojas. La resposta del Barça ha esta ràpida i ha arribat en un tret exterior de Pascual de cullera que Llorca ha tocat en darrera instància (2-1 en el 16’). Roca ha robat una bola que el Reus no ha sabut treure i li ha passat a Bargalló, que ha clavat el 3-1 (19’), penalitzant la badada defensiva. Compagno ha il·lusionat de nou al Reus (3-2 en el 30’). I Julià l’ha acabat de reintroduir (3-3 en el 34’) en el partit amb un cacau al primer toc en una falta directa –10a d’equip blaugrana. Rodrigues, viu, ha avançat de nou el Barça (4-3 en el 36’). Bargalló ha estavellat el seu intent en la directa –10a del Reus– i el portuguès ha fet gal·la de la seva capacitat d’anticipació. A poc menys de 5 minuts del final, Raül Marín, lesionat durant mesos –des del març de l’any passat–, ha tornat a la pista. El Reus ha atacat de cinc sense porter, però una falta de Julià ha estat sancionada amb blava a 1:11 i Bargalló ha marcat el 5-3 en la directa i ha sentenciat el partit.