OK Lliga

El Generali Palau, campió de l’OK Lliga Femenina (3-5)

Les d’Iván Sanz guanyen a Gijón el segon partit de la sèrie al millor de tres enfrontaments

El Generali Palau ha revalidat el títol després de guanyar un partit duríssim a la pista del Telecable Gijón (3-5) gràcies a una Berta Busquets imparable amb 3 gols. Era el segon partit de la sèrie final al millor de tres enfrontaments que les d’Iván Sanz també han guanyat i assoleix el triplet després d’aixecar la copa d’Europa, que també van guanyar a Gijón, la seu de la Final Four europea, i la Supercopa d’Espanya.

A la primera part ha estat increïble amb un nivell d’intensitat i tensió molt alta. Les asturianes s’han avançat molt ràpidament ja al minut 3 amb un gol de Piquero però només dos minut després Colomer va empatar després d’una definició impressionant. Berta Busquets va avançar les d’Iván Sanz. Ha reaccionat el Telecable Gijón de Fernando Sierra per tornar a empatar al minut 14. Des de llavors fins el final els dos equips han tingut oportunitats per avançar-se però s’ha arribat amb un 2-2 en un pavelló de Mata Jove ple a vessar.

A la segona part quan més estava atacant l’equip asturià i semblava que arribaria el gol del Telecable ha aparegut el talent català per avançar-se (2-3). L’equip local ha hagut d’assumir riscos i ha empatat a 3 minuts pel final després d’una falta directe.. El partit semblava que aniria a la pròrroga però ha marcat Berta Busquets un golàs (3-4) a 2:13 minuts pel final. Amb les asturianes llançades a l’atac la mateixa Busquets ha rematat la feina i la final amb un gol de falta directa a 1:43 pel final (3-5).