Més hoquei

Remuntada, i a la final

Hoquei sobre patins. Supercopa d’Espanya. El Reus Deportiu Virginias aixeca un 2-0 en contra en la segona meitat, derrota el Deportivo Liceo i lluitarà pel títol

Deportivo Liceo 2 Reus Virginias 4

DEPORTIVO LICEO:Serra, Di Benedetto, Carballeira, Dava Torres i Àlex Rodríguez –equip inicial–; Ricart, Ciocale, Francisco Torres, Canal i Bridge.REUS DEPORTIU VIRGINIAS:Ballart, Giménez, Julià, Compagno i Gelmà –equip inicial–; Salvat, Aragonès, Jansà, Rojas i Zapater.GOLS:1-0 (7’) Dava Torres. 2-0 (24’) Ricart. 2-1 (35’) Gelmà. 2-2 (36’) Julià. 2-3 (41’) Julià, de falta directa. 2-4 (45’) Compagno.ÀRBITRES:A. Barba i O. Escobar. Targeta blava a Carballeira.FALTES:9 del Liceo i 8 del Reus.

Gràcies a una gran remuntada en la segona meitat el Reus Deportiu Virginias es va classificar per disputar la final de la supercopa d’Espanya, que s’està disputant a Olot. Els roig-i-negres perdien per 2-0 en el descans contra el Deportivo Liceo i van guanyar per 2-4 en la primera semifinal.

El conjunt gallec va començar molt bé el partit i en el minut 7 Dava Torres va inaugurar el marcador. Els Reus va disposar d’ocasions i fins i tot va enviar una bola al pal, però quan millor estava jugant i semblava que l’empat podria arribar, el Liceo va anotar el 2-0. Lluís Ricart va marca a un minut del descans.

En la segona meitat els roig-i-negres van sortir amb moltes ganes, van anar a l’atac i van superar el Liceo. El Reus va marcar dos gols en un minut i mig de diferència i va empatar. David Gelmà va fer el primer amb una rematada amb poc angle, i Marc Julià, que juga a casa ja que és nascut a Olot, va marcar el 2-2 amb un xut des de mitja pista. A nou minuts del final el mateix Julià va avançar el seu equip en transformar una falta directa. El Liceo va intentar reaccionar, però a cinc minuts per acabar Francesco Compagno va fer el 2-4 definitiu i el Reus va passar a la final.