Més hoquei

Catalunya cau derrotada per la mínima contra França (5-4) en la GoldenCat

El combinat català masculí ha deixat escapar un 2-4 al seu favor a sis minuts del final

La selecció catalana masculina ha perdut per la mínima, 5-4, contra França en el seu debut en la GoldenCat que s’ha iniciat a Olot dins de la II Setmana Catalana de l’Esport. El combinat català ha deixat escapar una avantatge de 2-4 a sis minuts del final contra un conjunt francès, que és l’actual subcampió europeu.

França ha tingut més domini de la bola i ha posat a prova el porter Serra, mentre que el combinat català ha buscat el joc ràpid i ha disposat de bons contraatacs En el minut 8 Marc Grau ha avançat a Catalunya amb una rematada dins l’àrea. França, amb els germans Carlo, Bruno i Roberto di Benedetto, ha tingut ocasions per empatar abans del descans i els catalans per ampliar el marcador, ja que han enviat dues boles als pals i el porter francès ha fet un parell de grans aturades.

En la segona part els dos equips han estat molt més encertats de cara a gol. França ha empatat un parell de vegades, però Catalunya s’ha mantingut al davant fins el 2-4 a sis minuts del final amb gols d’Eloi Mitjans, Roger Bars i Martí Casas. Carlo di Benedetto amb un gol i Roberto di Benedetto amb dos de seguits han donat la volta al partit i han posat al conjunt francès per davant a falta de dos minuts.