Més hoquei

Catalunya i França jugaran la final de la GoldenCat

Hoquei sobre patins. GoldenCat. La victòria dels francesos contra els italians per 1-0 dona la classificació a la selecció catalana masculina

Alemanya 2 Catalunya 7

ALEMANYA:Langenohl, Rindfleisch, Ober, Thiel i Karschau –equip inicial–; Dobbratz, Platz, Rath, Börkei i Hilbertz.CATALUNYA:Serra, Bars, Mitjans, Julià i Casas –equip inicial–; Grau, Xaus, Pujadas, Bargalló i Raurell.GOLS:0-1 (5’) Bars. 0-2 (15’) Grau. 1-2 (15’) Platz. 1-3 (20’) Julià. 2-3 (20’) Thiel. 2-4 (22’) Grau. 2-5 (23’) Casas. 2-6 (36’) Bargalló. 2-7 (38’) Grau.ÀRBITRES:A. Barba i D. Calonge.

Catalunya i França disputaran aquest migdia (13.30 h) la final masculina de la GoldenCat que s’està disputant a Olot dins de la II Setmana Catalana de l’Esport. La selecció catalana va fer la seva feina i va guanyar Alemanya (2-7) en el seu últim partit del grup, però després va haver d’esperar al resultat del França-Itàlia per saber si es classificava per a la final. El conjunt francès va guanyar els italians per un mínim 1-0, marcant el seu gol a un minut del final del partit i aquest resultat va classificar els francesos i els catalans per a la lluita pel títol.

En el partit contra Alemanya el conjunt català sempre va anar al davant en el marcador. Va sortir decidit a sumar la victòria i a no patir i es va avançar en el minut 5 amb un gol de Roger Bars. Marc Grau va anotar el 0-2, però tot seguit els alemanys van ajustar el marcador i ho van tornar a fer quan Marc Julià va marcar en el darrer minut del primer temps i es va arribar al descans amb un ajustat 2-3.

En els primers minuts del segon temps Marc Grau i Martí Casas van donar avantatge a Catalunya (2-5), que podia haver ampliat encara més el resultat si Marc Julià hagués transformat una falta directa. En els darrers quatre minuts Jordi Bargalló i Marc Grau –amb tres gols– van sentenciar.