Mundial

Julià, cridat a última hora per al mundial

Hoquei sobre patins. WSG 2022. Guillem Cabestany, el tècnic, el convoca per tenir més pólvora

El davanter olotí del Reus Deportiu Virginias Marc Julià ha estat convocat a darrera hora pel tècnic Guillem Cabestany i s’incorpora a la disciplina de la selecció espanyola que jugarà a partir de dilluns els World Skate Games a San Juan (Argentina). Julià, consumat especialista en les faltes directes, va ser un dels jugadors més valuosos de l’OK Lliga el curs passat, en la qual va fer 29 gols. Amb 11 jugadors, Cabestany té més pólvora i més varietat i haurà de descartar un jugador en les convocatòries de cada partit.

L’expedició volarà avui cap a Buenos Aires i demà es desplaçarà a la província de San Juan. Debutarà dilluns a les deu de la nit, hora argentina (dues de la matinada a Catalunya), contra la selecció amfitriona. Els altres equips del grup B són Angola i Moçambic. El grup A, el formen Portugal, la vigent campiona, Xile, Itàlia i França.

Julià, que va ser clau amb la selecció catalana en la GoldenCat jugada precisament a Olot, serà l’únic jugador de les comarques tarragonines en l’equip. En el darrer europeu jugat a Portugal i en què Espanya va ser campiona, hi van ser els germans Carles i Àlex Grau, que enguany militen en el Barça.

La resta de convocats i que ja han fet la preparació són els porters Sergi Fernández (Barça) i Xavi Malián (Porto) i els jugadors de pista Ignacio Alabart (Barça), Pau Bargalló (Barça), Sergi Aragonès (Reus), Ferran Font (Sporting), Toni Pérez (Sporting), Xavi Barroso (Porto), Dava Torres (Liceo) i Nil Roca (Benfica).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)