Mundial

Golejada per tancar el grup

Hoquei sobre patins. Mundial. La selecció espanyola femenina supera molt clarament França i en els quarts de final s’enfrontarà a Colòmbia. Florenza marca tres gols

França 0 Espanya 8

FRANÇA:Buchoux, Daribo, Roesch, Maylis i Fay –equip inicial–; Dubocquet, Abrial, Gohet, Lagroye i Michoud-Godard.ESPANYA:Savat, Busquets, Puigdueta, Florenza i Piquero –equip inicial–; Colomer, Roces, Lolo i Vicente.GOLS:0-1 (18 segons) Florenza. 0-2 (3’) Puigdueta. 0-3 (17’) Roces. 0-4 (18’) Colomer. 0-5 (29’) Florenza. 0-6 (34’) Florenza. 0-7 (41’) Lolo. 0-8 (47’) Piquero.ÀRBITRES:R. Montiveros i G. Benevento.FALTES:1 de França i 4 d’Espanya.

El gol 18 segons després de començar l’enfrontament va ser tota una declaració d’intencions de les jugadores de la selecció espanyola en el partit contra França que va tancar la fase de grups del mundial de San Juan (Argentina). Espanya va dominar completament el combinat francès i el va golejar per 0-8. El conjunt francès, últim del grup sense haver puntuat i havent marcat només un gol, no va ser rival per a un combinat estatal que va sortir molt intens i a fer la feina, i que en el minut 3 ja guanyava per 0-2. L’equip que entrena Ricard Muñoz ja tenia assegurat el primer lloc del grup, però va voler acabar aquesta primera fase amb bones sensacions i marcant gols. Va ser baixa la capitana Anna Casarramona, que es va lesionar en el partit contra Portugal. En els quarts de final Espanya jugarà aquesta tarda (17.30 hora catalana) contra Colòmbia, el quart classificat de l’altre grup.

Després del 0-2 inicial, el combinat estatal va marcar dos gols més abans del descans (0-4). En la segona meitat Aina Florenza va fer dos gols més, i va acabar el partit amb tres dianes. La resta de gols van ser molt repartits, els van anotar sis jugadores.