Mundial

La semifinal, contra Itàlia

Hoquei sobre patins. Mundial. Espanya goleja Colòmbia en els quarts de final

Colòmbia 0 Espanya 9

COLÒMBIA:Correa, Narváez, Ramírez, Duque i Arias –equip inicial–; Laiton, Zuluaga, Rodríguez, Vieira i Giraldo.ESPANYA:Vicente, Puigdueta, Florenza, Piquero i Lolo –equip inicial–; Busquets, Colomer, Roces, Casarramona i Salvat.GOLS:0-1 (8’) Piquero. 0-2 (11’) Puigdueta. 0-3 (16’) Colomer. 0-4 (26’) Roces, 0-5 (26’) Florenza. 0-6 (28’) Puigdueta. 0-7 (31’) Florenza. 0-8 (37’) Colomer. 0-9 (38’) Puigdueta.ÀRBITRES:D. Loewe i J. Duarte.FALTES:4 de Colòmbia i 3 d’Espanya.

Espanya jugarà la semifinal del mundial de San Juan (Argentina) contra Itàlia després de golejar per 0-9 Colòmbia en els quarts de final. La selecció espanyola femenina no va tenir cap problema contra les colombianes i sense pressa, però sense pausa, va anar marcant gols. Al descans el combinat estatal guanyava per 0-3, i en l’inici del segon temps va marcar dos gols seguits en el primer minut i el 0-5 va sentenciar el partit.

El conjunt italià va passar a la semifinal en guanyar per un ajustat 2-1 Xile. Aquest partit serà la repetició de la semifinal del darrer mundial de Barcelona el 2019, en què el combinat estatal va necessitar la pròrroga per passar a la final.