Mundial

Espanya cau en els penals dels quarts del mundial contra França (4-4 i 0-1)

Per segona vegada a la història no estarà entre els quatre primers, lluitarà per acabar cinquè

Espanya ha quedat eliminada en els penals dels quarts de final del mundial de San Juan, a l’Argentina, i haurà de jugar per la cinquena posició. El combinat estatal ha estat derrotada per França en els penals (0-1) després del 4-4 al final del temps reglamentari. L’última vegada que Espanya no va arribar a la semifinal del mundial va ser en el de Porto de l’any 1991, en que els Països Baixos la va superar en els quarts (4-5) i va acabar en la sisena plaça. Aquest serà la segona vegada en la història.

El partit ha estat molt intens i disputat, i els francesos s’han avançat en el minut 7. Font ha empatat de falta directa, però al combinat estatal l’hi ha costat materialitzar les ocasions en atac. A dos minuts del descans els francesos s’han situat amb un 1-2 i en el segon minut de la represa han marcat l’1-3. Espanya ha tingut uns minuts dolents, però s’ha refet i ha buscat l’empat. Bargalló ha fet el 2-3 a sis minuts del final, i a falta d’un minut i vuit segons Font ha empatat i ha forçat la pròrroga. En la segona meitat del temps suplementari França s’ha tornat a avançar i Bargalló ha empatat a dos minuts del final (4-4). En els penals els francesos han marcat el primer i els espanyols no n’han pogut marcar ni un.

El rival de la selecció espanyola en el primer creuament pel cinquè al vuitè lloc sortirà del partit entre Portugal i Alemanya que es jugarà aquesta propera matinada.