Mundial

Espanya jugarà contra Argentina la seva quarta final consecutiva d’un mundial

En la semifinal ha derrotat Itàlia per 1-5

Espanya jugarà la final del mundial de San Juan contra l’amfitriona, Argentina. Serà la quarta final de manera consecutiva del combinat estatal, i la tercera en que es jugarà el títol contra les argentines. Espanya ha derrotat Itàlia en la semifinal per 1-5 en un partit que ha resolt en la segona meitat. Argentina ha derrotat pel mateix resultat (5-1) Portugal en la segona semifinal. El partit pel títol es jugarà a les 0.30 de la matinada de dissabte a diumenge. El combinat estatal que dirigeix Ricard Muñoz buscarà revalidar el títol, aconseguir el quart de manera consecutiva i el vuitè del seu palmarès.

Espanya ha començat dominant el partit contra Itàlia i creant ocasió, però no ha pogut inaugurar el marcador fins en el minut 10 en que Marta Piquero ha transformat un penal. El conjunt italià ha mantingut la seva bona defensa i en una de les primeres accions que ha arribat a la porteria del conjunt espanyol ha empatat (1-1). La portera italiana ha fet aturades destacades i aquest resultat s’ha mantingut al descans.

En la segona meitat la selecció espanyola ha pujat una mica la intensitat i ha pogut superar la defensa d’Itàlia en dues ocasions en un marge de dos minuts. Aina Florenza i Berta Busquets han situat l’1-3 en el marcador. El combinat estatal ha controlat el partit davant un conjunt italià que en cap moment ha inquietat en aquest segon temps. Aina Florenza ha marcat el quart gol, el seu segon del dia, i Mariona Colomer ha fet l’1-5 a tres del final.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)