Lliga Catalana

Campiones d’una gran final

Final femenina. El Voltregà Stern Motor guanya per primer cop la Lliga Catalana, en un duel amb un segon temps de quirats decidit de penal quan el Sant Cugat havia igualat un 0-3

Sant Cugat 3 Voltregà 4

SOLIDEO SANT CUGAT:Candal, Massons, Ambrós, Paredes i Martín -equip inicial-; Porta, Gimeno, Avilés, Just i Baldrich (ps).VOLTREGÀ STERN MOTOR:Otegi, Anna bosch, Vilamala, Vistós i Anglada -equip inicial-; Alexia Bosch, Torres, Parra i Ferran.GOLS:0-1 (2’) Anglada. 0-2 (30) Vilamala. 0-3 (33’) Ferran. 1-3 (35’) Massons. 2-3 (38’) Ambrós. 3-3 (43’) Massons. 3-4 (45’) Vistós, de penal.ÀRBITRES:M. Blat i F. Borrell.FALTES:7 del Sant Cugat i 9 del Voltregà.

El Voltregà Stern Motor va superar el Solideo Sant Cugat per 3-4 en una final aferrissada i amb una segona part espectacular, i es va endur la tercera edició de la Lliga Catalana –succeeix el Palau (2020) i el Manlleu–, la primera del seu palmarès, afermant el relleu generacional amb un equip farcit de jugadores de la base. El conjunt osonenc dominava per 0-3 en el segon temps quan les vallesanes van reaccionar amb fe (3-3). Un gol de penal d’Esther Vistós, però, va decidir el partit.

Maria Anglada va avançar el conjunt de David Noguera (2’) guanyant molt bé la posició dins del quadre. El Sant Cugat, mitjançant Massons, al pal, i Martín, en una acció doble ben resposta per la portera del Voltregà Otegi, va estar a punt d’empatar. Beto Borregán, el tècnic del Sant Cugat, va canviar de portera en el segon temps. Júlia Baldrich va entrar en el lloc d’Irache Candal. El conjunt osonenc va trencar el partit amb els gols de Paula Vilamala i Berta Ferran. Però Andrea Massons, desviant un tret de Laura Porta, i Alba Ambrós, arrodonint una gran acció, van reanimar l’equip vallesà (2-3). Fins al punt que Otegi va evitar l’empat amb un aturada de molt de mèrit en un penal llançat per Laura Porta. La dinàmica del Sant Cugat era plenament ascendent, i Avilés, al segon pal, va desviar la passada de Massons (3-3). En plena efervescència vallesana, però, Anglada va entrar fins a la cuina en un contraatac i li van fer penal. Esther Vistós, que havia marcat quatre gols en la semifinal, no va perdonar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)