OK Lliga

Toni Aranda és el nou entrenador del Vilafranca de l’OK Lliga

El club va arribar a un acord amb Toni Porta per rescindir el contracte aquesta mateixa setmana

El Digitecnic Vilafranca Capital del Vi de l’OK Lliga ja té nou entrenador, el tècnic Toni Aranda es farà càrrec del primer equip per intentar que sortir de la cua de la classificació. El club vilafranquí va arribar a un acord per rescindir el contracte de Toni Porta a principi de setmana. El mal inici de campanya del Vilafranca ha motivat el canvi d’un entrenador que va tornar l’equip a la màxima categoria i va guanyar la copa de la Princesa.

Els vilafranquins no han sumat cap punt en les vuit primeres jornades de lliga i la derrota a casa contra el Girona (2-3), un equip que també està en la zona baixa, en la darrera jornada va precipitar el canvi. El proper compromís del Vilafranca, el primer amb Toni Aranda com a entrenador, serà diumenge a la pista de l’Arenys de Munt (12.15 h), l’altre equip que està en la zona de descens i que només ha sumat dos empats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)