Lliga Europea

El Barça venç el Lodi (5-0) i suma la tercera victòria en tres partits

El Reus assalta la pista de l’Sporting i s’imposa per 5-7. El Noia empata (4-4) a casa contra el Trissino i el Calafell perd enfront el Liceo (3-4)

El Barça ha sumat la tercera victòria en tres partits en la fase de grups de la lliga europea i continua liderant amb solidesa el seu grup C. Els blaugrana han tancat la primera vola amb un triomf per 5-0 contra l’Amatori Wasken Lodi italià, i han fet un pas de gegant per assegurar-se una de les dues primeres posicions que classifiquen per la final a vuit.

Els blaugrana han dominat, però els hi ha costat superar la defensa plantejada pel conjunt italià i no ha sigut fins el minut 14 que Alabart ha inaugurat el marcador. Després de desaprofitar un penal el Barça ha ampliat el marcador en el primer temps amb gols de Nunes i novament d’Alabart. En la segona meitat ha estat el torn de Rodrigues que ha fet dos gols i ha situat el 5-0 en el marcador. Els blaugrana no han transformat una falta directe i els italians han disposat d’una falta directe a un minuts del final que el porter Grau ha aturat

El Reus Deportiu Virginias ha fet un partit extraordinari a la pista de l’Sporting de Portugal, el líder del grup D i ha guanyat per 5-7. L’enfrontament ha sigut molt intens, molt disputat i amb alternatives. Els àrbitres han mostrat quatre targetes blaves –dos per equip–; i han xiulat 8 faltes directes, quatre per equip. Els portuguesos s’han avançat amb un 3-1 i els reusencs han donat la volta al partit amb el 3-6. en l’inici de la segona meitat. El porter Ballart ha fet un gran partit, i els gols els han marcat Aragonès (4), Gelmà (2) i Julià.

El Noia Freixenet ha empatat a casa contra el Trissino (4-4) fins ara líder del grup B en un partit que perdia 0-2 al descans, ha remuntat fins el 4-3 i ha encaixat l’últim gol a 32 segons del final. Costa ha marcat tres gols i Esteller un. El Parlem Calafell ha perdut a casa contra el Liceo per 3-4 i és el darrer del grup A. Sempre ha anat per darrera (1-4), i en els darrers minuts ha ajustat el marcador amb dos gols de Miras. Ferrer ha fet l’altre gol.