OK Lliga

Nunes jugarà els últims partits com a blaugrana en la final enfront el Liceo

El portuguès deixa el Barça després de quatre temporades

Hélder Nunes i el Barça han fet oficial que el portuguès jugarà els seus darrers partits com a blaugrana en la final de l’OK Lliga que s’inicia demà i que enfronta als blaugrana i al Liceo, el campió. “La meva etapa a Barcelona acaba i aniré a complir altres somnis més a prop de la meva família” ha manifestat el jugador als mitjans oficials del club, i ha afegit: “Estic molt orgullós d’aquests quatre anys al Barça i espero que els culers estiguin orgullosos”.

Hélder Nunes va arribar l’any 2019 i després de quatre temporades suma nou títols al seu palmarès, amb 139 gols en 164 partits disputats fins al moment. Demà i dissabte jugarà els dos primers partits de la final del play-off pel títol en el Palau Blaugrana, que podrien ser els darrers davant la seva afició, si no hi ha cinquè partit que tornaria ser en el Palau. Hélder Nunes torna al Porto i el seu probable recanvi és Barroso.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)