OK Lliga

El Barça venç el Deportivo Liceo i suma el primer punt de la final (5-1)

El Barça ha començat avui amb bon peu el play-off final al millor de cinc de l’OK Lliga i ha derrotat per 5-1 amb gols de João (3) i Bargalló (2) al Deportivo Liceo, el vigent campió, al qual aquesta temporada li té la mida presa. Els blaugrana, que no han perdut cap partit en la present lliga, han encarrilat el partit a l’inici del segon temps amb una sortida fulgurant i tindran dissabte l’oportunitat d’avançar-se per 2-0 altre cop al Palau (19 h) en el comiat d’Hélder Nunes del públic amb la samarreta blaugrana. La sèrie es traslladarà posteriorment a Riazor, l’escenari on es jugarà el tercer partit el dijous dia 15 (20.30 h).

Bargalló ha avançat els blaugrana en el minut 8. Però el Liceo, sis minuts més tard, ha aprofitat una bola morta per empatar el partit mitjançant Àlex Rodríguez. Un error defensiu que ha centrat el temps mort del tècnic local Edu Castro. De nou Rodríguez, gran especialista, ha llançat a fora a un sol toc una directa per una targeta blava a Panadero (17’). Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

La sortida del Barça ha estat espectacular i ha deixat al Liceo estabornit. João Rodrigues, quan només s’havien consumit set segons del segon període, ha clavat el 2-1 rematant al segon pal una assistència marca de la casa de Bargalló. Dos minuts més tard, el propi Bargalló ha fet el 3-1. Àlex Rodríguez ha enviat la bola al pal, però el seu equip ha comès la desena falta. Martí Serra, però, ha endevinat l’intent d’engany de Bargalló en la falta directa (30’) que hauria pogut suposar la sentència. El visitant Fran Torres, en dues ocasions en el mateix contraatac, (41’) ha fet lluir Fernández assistit per Manrubia, el jugador més perillós del seu equip, i ha deixat clar que el Liceo encara no havia llançat la tovallola. Però, el 4-1, amb João rematant com gairebé sempre al primer toc des de l’exterior una passada d’Alabart, ha deixat el duel vist per sentència. tot i que João, en plena efervescència golejadora, ha clavat el 5-1, també a un sol toc, assistit per Hélder Nunes.