OK Lliga

Pau Bargalló (Barça) i Marta Piquero (Telecable), designats MVP de l’OK Lliga

El jugador del Barça Pau Bargalló (Sant Sadurní 1994) i la jugadora del Telecable Marta Piquero (Pola de Tena, 1998) han estat designats MVP de l’OK Lliga masculina i femenina, respectivament, per un jurat especialitzat format per tècnics de la federació espanyola i periodistes. Bargalló és un jugador fonamental a les files del conjunt d’Edu Castro, tant pels gols que marca –n’ha fet 56 en 33 partits de lliga regular i play-off– com per les assistències que regala –46– i pel ritme elevat i alhora estructurat que dona al joc del seu equip quan està a la pista. Considerat com un dels millors jugadors del mon en l’actualitat per no dir el millor, ha estat decisiu en el triplet que ha celebrat el seu equip, que s’ha endut el títol de lliga, la copa i la supercopa. Bargalló va marcar en els divuit primers partits de la lliga i en tots els duels del play-off. És la quarta vegada que Bargalló rep el guardó: 16/17, 18/19 i 19/20

Piquero, per la seva banda, ha estat bàsica en el pòquer de títols del Telecable, que ha guanyat la lliga europea, la lliga, la copa i la supercopa i no ha deixat ni les engrunes. Curiosament, la temporada excepcional de l’equip no li ha garantit la continuïtat al tècnic Ramon Peralta, que va ser acomiadat i que serà substituït per la recentment retirada Tasha Lee. Piquero, que té un gran llançament exterior que marca moltes diferències, ha fet 20 gols i ha repartit onze assistències en 25 partits entre la lliga regular i el play-off.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)