Europeu

Espanya-Itàlia i Portugal-França, les semifinals de demà a l’Ateneu

Els quatre grans de l’hoquei sobre patins continental han complert avui les previsions i han certificat el seu bitllet per jugar demà i a l’Ateneu Olímpic de Sant Sadurní d’Anoia les semifinals del campionat d’Europa. Els quatre integrants del grup B lluitaran per la cinquena plaça. Espanya ha fet els deures contra Alemanya (5-0) i jugarà avui (21 h per Esport 3) la segona semifinals contra Itàlia, que s’ha desfet de la selecció andorrana per 4-1 –Gavioli, Cocco, Antonioni i Cinquini, mentre que el gol d’Andorra (1-1 en el 26’) l’ha fet Nil Dilmé–-. Els gols de la selecció espanyola els han marcat Aragonès (2), Casas, que ha obert la llauna en el minut 3, Carballeira i Pujadas.

L’altra semifinal la jugaran Portugal, que ha apallissat sense contemplacions Anglaterra per un escandalós 15-2 i França, que ha eliminat Suïssa per un clar 5-0 –Bruno di Benedetto (3), Herman i Da costa–però que ha patir un contratemps seriós amb la lesió de Carlo di Benedetto, una de les seves grans figures. Anglaterra, la ventafocs de l’europeu, tampoc no havia puntuat en la primera fase conta els conjunts menys potents. El màxim golejador del partit ha estat el davanter blaugrana João Rodrigues, que ha clavat cinc gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)