Europeu

L’europeu femení es jugarà a Olot del 4 al 9 de desembre

La pista Josep Jou del pavelló municipal d’Esports d’Olot serà la seu del 4 al 9 de desembre de la setzena edició del campionat d’Europa femení d’hoquei sobre patins, que mai abans s’havia jugat a Catalunya. L’Estat espanyol n’havia estat abans tres cops la seu: Oviedo (1995), Alcorcón (2007) i Mieres (2013). L’europeu masculí es va jugar aquest estiu a Sant Sadurní d’Anoia. El campionat femení s’havia de disputar l’estiu passat però el comitè europeu no va trobar seu.

La selecció espanyola que dirigeix el tècnic català Ricard Muñoz serà una de les grans favorites i tractarà d’aixecar el seu vuitè títol, el setè consecutiu després de vèncer fa dos anys a Luso (Portugal). Olot, amb una llarga tradició en el mon del patinatge perquè el CPA Olot ha estat tretze cops campió del món de grups de xou grans i perquè el seu equip d’hoquei, el CH Olot, que enguany ha complert 40 anys, milita en l’OK Lliga plata, ja va ser la seu de la supercopa masculina el 2022 i també de la GoldenCat del mateix any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)