Més hoquei

El Barça s’enfrontarà al Liceo en la final de la Supercopa d’Espanya

El conjunt gallec ha superat per 5-3 el Reus, l’amfitrió, en la segona semifinal

El Barça i el Liceo disputaran la final de la supercopa d’Espanya que s’està disputant en el pavelló olímpic de Reus demà a dos quarts d’una del migdia (Esport 3). El conjunt gallec ha derrotat per 5-3 el Reus Deportiu Virginias en la segona semifinal. En la primera el conjunt blaugrana havia golejat per 11-2 el Parlem Calafell.

El conjunt gallec s’ha avançat en la primera meitat i s’ha arribat al descans amb un mínim 1-0. En l’inici de la segona part Gelmà ha empatat, però els gallecs s’han avançat fins el 3-1 amb dos gols en dos minuts. El Reus ha continuat lluitant i Aragonès i Julià han situat el 3-3 en el marcador, i Aragonès ha disposat d’una falta directa per avançar al Reus. No ha marcat i en la jugada següent el Liceo ha fet el 4-3. Els roig-i-negre han desaprofitat un penal i en l’últim minut han atacat amb cinc i sense porter. A 29 segons de la fi els gallecs han fet el 5-3 a porteria buida.

Els blaugrana s’han desfet del seu rival en la primera meitat en que s’han distanciat amb un 6-0. Rodrigues ha marcat els dos primers gols, i Bargalló, amb dos més, ha situat el 4-0 abans del quart d’hora de joc. Panadero i Alabart han completat el resultat al descans. En la segona meitat el Barça ha baixat el ritme i el Calafell ha macat un parell de gols gràcies a Xaus i Miras, i els gols de Bargalló i Barroso, han situat el 8-2. En els dos darrers minuts els blaugrana han ampliat el marcador amb gols de Barroso i dos de Llorca.