OK Lliga

El Barça s’estrena amb triomf

Hoquei sobre patins. Els blaugrana superen el Reus Virginias en la primera meitat amb un 4-1 després de remuntar el gol inicial dels visitants. Rodrigues i Grau marquen dos gols cadascun

Barça 6 Reus Virginias 3

BARÇA:Carles Grau, Alabart, Bargalló, Barroso i Rodrigues –equip inicial–; Panacero, Marc Grau, Cervera, Ruano i Galan.REUS VIRGINIAS:Ballart, Aragonès, Julià, Casas i Rojas –equip inicial–; Salvat, Canal, Gelmà, Giménez i Viña.GOLS:0-1 (4’) Rojas. 1-1 (7’) Rodrigues. 2-1 (11’) Marc Grau. 3-1 (21’) Alabart. 4-1 (23’) Rodrigues. 5-1 (42’) Barroso. 6-1 (43’) Marc Grau. 6-2 (43’) Aragonès. 6-3 (50’) Salvat.ÀRBITRES:O. Pérez i O. Escobar. Van mostrar targeta blava a Casas.FALTES:13 del Barça i 13 del Reus.

El Barça va superar el Reus Virginias per 6-3 en la primera jornada de l’OK Lliga, en un partit intens en el primer temps. Els reusencs van inaugurar el marcador en el minut 4 amb un gol de Rojas, però després d’una targeta blava a Casas i que el Barça desaprofités la falta directa, els blaugrana van començar a rutllar. Rodrigues i Grau van capgirar el partit i Alabart i Rodrigues van signar el 4-1 abans del descans, amb un Bargalló que va fer tres assistències.

En la segona meitat, el ritme de joc va baixar una mica. Els reusencs van disposar de bones ocasions, com una falta directa que va anar al pal, i un altre pal en els primers deu minuts. Els blaugrana també van desaprofitar una falta directa per les deu faltes d’equip i el resultat es va mantenir igual fins als darrers vuit minuts. Barroso i Grau, amb dos gols en menys d’un minut, van ampliar l’avantatge fins a un 6-1, però Aragonès i Salvat van marcar i van fer honor al bon partit del Reus amb el 6-3.

El Barça va tenir la baixa de Llorca, lesionat als isquiotibials de la cama dreta, i el Reus, la d’Orueta, amb una lesió a l’adductor de la cuixa dreta.