Lliga Europea

El Reus, el Noia, el Calafell, el Lleida i l’Igualada ja coneixen els rivals europeus

El Noia Freixenet, el Reus Virginias el Parlem Calafell, l’Igualada Rigat i el Finques Prats Lleida han entrat avui en el sorteig de la segona fase de la lliga europea que es jugarà els dies 3, 4 i 5 de novembre amb quatre grups de quatre equips en què els dos primers de cada grups segellaran la classificació. Destaca la presència del Porto, el vigent campió europeu, que va caure en les semifinal de la seva lliga i no va obtenir la classificació directa per la fase de grups. Serà rival del Finques Prats Lleida en el grup C, en el qual també hi són el Coutras i el Noisy francesos, equips força menys potents. Els rivals del Noia Freixenet en el grup B són el Valongo i el Tomar portuguesos, i el Herringen alemany.

El Reus Virginias jugarà en el grup D amb el Sarzana italià, un dels caps de sèrie més assequibles, el Parlem Calafell i la Vendéenne francès. Es veurà, per tant, un duel de rivalitat que s’ha repetit força en els últims temps. En el grup A hi seran l’Oliveirense portuguès, el Forte dei Marmi italià, el Diessbach suís i l’Igualada Rigat.

De l’OK Lliga, el Barça –derrotat en les semifinals pel Porto–i el Deportivo Liceo han accedit directament a la fase de grups. També tenen el passaport el Benfica, l’Sporting, el Barcelos, el Trissino, el Lodi i el Saint-Omer.

Europe Cup: 17, 18 i 19 de novembre

En l’Europe Cup, el Voltregà Movento Stern, el vigent campió, ha quedat enquadrat en el grup D amb el Lió francès, el Walsum alemany i el Murches portuguès, el teòric rival més fort. Els dos primers accediran als quarts de final. L’Alcoi, per la seva banda, ha quedat emparellat en el grup A amb el Monza italià, el King’s Lynn anglès i el Thunerstern suís. En el grup B hi son el Follonica italià, el Braga portuguès, l’Uttigen suís i el Wimmis suís. Els equips del el C són el Valdagno italià, el Grosseto italià, el Ginebra suís i el Cronenberg alemany. Els dos primers es classifiquen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)