Lliga Europea

El Reus i el Calafell empaten (2-2) en l’inici de la segona fase de la lliga europea

El Lleida també empata i l’Igualada i el Noia perden

El Reus Virginias i el parlem Calafell han empatat (2-2) en el grup D, que es juga a Calafell, en la primera jornada de la segona fase de la lliga europea. En el grup A l’Igualada Rigat, que juga a casa, ha estat derrotat pel Forte dei Mardi (3-0), mentre que en el grup B el Noia Freixenet, que juga a Tomar, ha estat derrotat per 6-4 pel Valongo. El Finques Prats Lleida ha empatat (1-1) contra el Porto en el grup C.

Els reusencs s’han avançat amb un gol de Julià en la segona meitat, i el Calafell ha donat la volta al marcador amb gols de Ferrer i Aragonès, aquest darrer a 11 segons del final. El Reus ha tret de centre i Aragonès amb un xut de lluny ha empatat a 3 segons de la fi. S’han xutat faltes directes per si queden empatats al final de la fase i s’ha imposat el Reus (1-0). L’Igualada ha aguantat fins la segona meitat, però els italians han marcat tres gols en vuit minuts i s’han emportat la victòria.

El Noia no ha pogut amb l’encert d’Almeida que ha marcat cinc gols, tres de falta directa pel Valongo. Tres els ha fet en la primera meitat i quan en la segona els de Sant Sadurní han empatat amb gols de Morales, Esteller i Bargalló, Almeida ha tornat a avançar al seu equip. Gabarró ha fet el 5-4, però Almeida ha tornar a marcar. Els lleidatans han plantat cara al potent Porto i Pavia ha avançat als lleidatans en el minut 3. Els portuguesos han empat vuit minuts després i aquest empat s’ha mantingut fins al final. També s’han xutat faltes directes i el Lleida s’ha imposat per 2-1.