Lliga Europea

El Generali Palau inicia la lliga europea amb una victòria

S’ha imposat per 0-4 a la pista del Vordemwald suís

El Generali Palau ha iniciat la seva participació en la fase de grups de la lliga europea amb una victòria. Les vallesanes han guanyat a la pista del Vordemwald suís per 0-4 en un partit que han sentenciat en la segona meitat. El Palau ha dominat la primera part i han tingut ocasions, però no ha marcat cap gol. En la segona meitat Puigdueta ha trencat la defensa local en el minut 29, i després Florenza ha marcat dos gols més. A cinc minuts del final Blackman ha fet el 0-4.