OK Lliga

Els tres primers, el Vila-sana, el Palau i el Telecable, s’emporten el triomf

S’han distanciat dels seus perseguidors a l’OK Lliga femenina

Els tres primers de l’OK Lliga femenina han guanyat en la vuitena jornada i s’han allunyat dels seus rivals. El Vila-sana Coop. d’Ivars ha superat per 4-0 el Voltregà Movento Stern, mentre que el Generali Palau ha golejat per 0-9 l’Igualada femení Grupo Guzman i el Telecable Gijón s’ha imposat per 0-2 a la pista del Solideo Sant Cugat. Aquests dos darrers partits s’han disputat entre setmana, ja que les vallesanes i les asturianes tenien compromisos europeus.

L’Esneca Fraga, el cinquè, i el Corunya, el quart, han empatat (2-2) en aquesta jornada i s’han allunyat una mica dels capdavanters. El Cerdanyola Feníe Energía ha superat per 5-3 el Martinelia Manlleu , amb tres gols de Paula Ferrón, mentre que el Lidergrip Mataró s’ha imposat a la pista de Las Rozas per 2-3, marcant el gol de la victòria a un minut del final. Ha completat la jornada el triomf del Bembibre, el primer de la temporada, a la pista de l’Alcobendas (3-4).