Europeu

Olot, la porta d’Europa

Europeu femení. Per primera vegada en la història, el campionat es disputa a Catalunya. La selecció espanyola, amb vuit catalanes, és favorita i busca el setè títol consecutiu

La selecció espanyola, amb tècnic català, Ricard Muñoz, vuit jugadores catalanes –Anna Casarramona, Aina Florenza, Laura Puigdueta, Mariona Colomer i Aimée Blackman (Palau), Anna Salvat i Victòria Porta (Vila-sana) i Anna Ferrer (Fraga)– i tres d’asturianes –Sara Lolo, Marta Piquero i Sara Roces (Telecable)–, lluitarà, des d’avui i fins dissabte al pavelló d’esports d’Olot, per aixecar el setè títol europeu seguit. El campionat, ajornat a l’estiu sense seu, es juga per primer cop a Catalunya en setze edicions. Espanya debuta avui contra Portugal (20.30 h), un duel que ben bé es podria repetir en la final si es compleixen els pronòstics. De fet, tots dos equips han jugat les cinc darreres finals. El campionat el disputen set seleccions. Les quatre favorites –Espanya, Portugal, Itàlia i França– estan enquadrades en el grup A i s’enfronten entre elles en la primera fase. Les altres tres –Alemanya, Suïssa i Anglaterra– són en el grup B. La primera del grup A quedarà exempta en els quarts i passarà directament a les semifinals de divendres i les altres tres s’enfrontaran als equips del grup B dijous. La final es jugarà dissabte al vespre.

Avui
França-Itàlia 17.30 h (grup A)
Espanya-Portugal 20.30 h (grup A)
Anglaterra-Suïssa 15 h (grup B)
Demà
Itàlia-Portugal 18 h (grup A)
França-Espanya 20. 30 h (grup A)
Suïssa-Alemanya 15.30 h (grup B)
Dimecres
Portugal-França 18 h (grup _A)
Espanya-Itàlia 20.30 h (grup A)
Alemanya-Anglaterra 15.30 h (grup B)
Dijous. Quarts de final
4t A-1rB (15.30 h); 3rA-2B (18 h) i 2n A-3r B (20.30 h)
Divendres
Semifinals 16 h i 20.30h
Dissabte
Final 20.30 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)