Europeu

Espanya, molt superior a Portugal

Hoquei sobre patins. Europeu. Les portugueses fan el 0-1, però no poden aturar l’allau de joc de les campiones

Espanya 5 Portugal 1

ESPANYA:Ferrer, Roces, Puigdueta, Piquero i Lolo -equip inicial-; Florenza, Cassarramona, Porta i Blackman.PORTUGAL:Vicente, Ferreira, Moncovio, Sousa i Santos -equip inicial-; Severinao, Silva, Batista i Coelho.GOLS:0-1 (1’) Santos. 1-1 (10’) Florenza. 2-1 (36’) Casarramona. 3-1 (43’) Florenza. 4-1 (45’) Lolo. 5-1 (46’) Roces.ÀRBITRES:C. Ferraro i L.A. Hyde.FALTES:8 d’Espanya i 7 de Portugal.

La selecció espanyola femenina, amb set jugadores catalanes en la convocatòria, de la qual es va quedar fora Mariona Colomer (Palau), va iniciar ahir a Olot la defensa del títol europeu amb un triomf contundent amb remuntada inclosa contra Portugal (5-1) que li permet augmentar les seves possibilitats d’acabar la primera fase primera del grup A i estalviar-se els quarts de final. Espanya va plasmar la seva superioritat davant de la vigent subcampiona en la segona part.

No obstant això, la portuguesa Raquel Santos va fer el 0-1 quan només s’havien consumit 53 segons rematant una bola morta dins del quadre. Aina Florenza, però, va restablir la igualtat aviat. En el segon temps, Anna Casarramona (36’) va marcar el 2-1 aprofitant el rebuig de la portera portuguesa a una acció de molt de nivell de Victòria Porta, que va aixecar i picar amb molt de perill. La golejadora Florenza va acabar d’encarrilar el partit (3-1) en una fase en què Portugal no podia sortir al contraatac i només es dedicava a treure aigua. Sara Lolo va acabar de plasmar la superioritat (4-1). El cinquè, el colofó, el va clavar Sara Roces (5-1) assistida per Florenza.

En el primer partit de la jornada en el grup A, Itàlia va superar França (2-5). En el grup B, format pels equips més fluixos i que es creuaran amb els de l’A dijous en els quarts, Suïssa va apallissar Anglaterra (0-7). Els set equips de la primera fase accediran a la segona, amb la particularitat que el primer del grup A passarà directament a les semifinals. Els sis restants s’enfrontaran en els quarts en funció de la seva posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)