OK Lliga

Visita del líder

Hoquei sobre patins. El Garatge Plana Girona lluita i cau contra el Barça

Garatge Plana Gir. 0 Barça 4

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, A. Grau, Puigvert, Ramon i Aguirre –equip inicial–; Domènech, Bogers, Vázquez, Nadal i P. Fernández.BARÇA:C. Grau, Alabart, Bargalló, Barroso i Rodrigues –equip inicial–; Panadero, M. Grau, Llorca, Cervera i S. Fernández.GOLS:0-1 (9’) Bargalló, de falta directa. 0-2 (23’) Barroso. 0-3 (39’) Alabart. 0-4 (49’) Rodrigues.ÀRBITRES:N. Morandeira i L. Mier.T. B.:A Aguirre.FALTES:8 del Girona i 6 del Barça.

El Garatge Plana Girona va perdre a casa contra el Barça, el líder de l’OK Lliga, per 0-4 en un partit que va lluitar i en què, en molts minuts, va plantar cara a l’únic equip invicte de la màxima categoria estatal. Després de desaprofitar un pena, els blaugrana es van avançar en el marcador en transformar una falta directa en el minut 9. Els gironins no es van tancar, van anar a l’atac i van tenir ocasions. A dos minuts del descans, va arribar el 0-2. En la segona meitat, es va mantenir la tònica de la primera i els dos darrers gols del barça van arribar en els últims minuts.