OK Lliga

El Vila-sana perd a Fraga i cedeix el lideratge al Palau, que goleja el Sant Cugat

L’OK Lliga femenina es reprèn desprès de l’aturada per la disputa de l’europeu

La represa de l’OK Lliga femenina després de l’aturada de la competició per la disputa del campionat d’Europa femení, que va guanyar Espanya, ha portat el canvi de líder. El Vila-sana Coop d’Ivars ha perdut a la pista de l’Esneca Fraga per 6-3 i ha cedit el lideratge al Generali Palau que ha golejat per 5-1 el Solideo Sant Cugat. Les lleidatanes han estat superades per les aragoneses, quartes, en la segona meitat després d’un primer temps anivellat (2-2). Ara han baixat al tercer lloc i estan a un punt de la primera plaça.

El Palau ha superat al Sant Cugat en la segona meitat on s’ha distanciat en el marcador amb quatre gols. Berta Busquets ha destacat amb tres dianes. Les vallesanes són les líders de l’OK Lliga femenina empatades a punts amb el Telecable Gijón, que ha guanyat per 6-2 a Las Rozas.

El Martinelia Manlleu ha golejat per 6-0 l’Igualada Femení Grupo Guzman en un partit que ha dominat des de l’inici i en el que Nara López ha marcat tres gols. El Voltregà Movento Stern ha superat sense problemes l’Alcobendas, el cuer de la categoria, per 5-1, mentre que el Lidergrip Mataró ha empatat (1-1) en la seva visita a la pista del Corunya. Fa un mes, abans de la disputa de l’europeu, ja es va jugar un partit i el Cerdanyola Feníe Energía va guanyar per 2-3 a la pista del Bembibre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)