Més hoquei

Catalunya supera l’All Stars (9-6) en el partit de les Estrelles

El Partit de les Estrelles ha complert amb escreix les expectatives amb triomf de Catalunya sobre l’All Stars (9-6), amb molts gols i espectacle de primer nivell que no s’han volgut perdre els aficionats que omplien les grades del Pavelló Olímpic l’Ateneu de Sant Sadurní d’Anoia.

En la posada en escena ja s’ha pogut veure que seria un partit de joc directe i amb defenses pràcticament nul·les. Catalunya ha obert el foc en un contraatac de 3 contra 2 rubricat per Pau Bargalló en una exhibició de recursos tècnics. El jugador local ha aixecat la bola i l’ha fet rebotar contra la pista abans de superar la porteria defensada per Arnau Martínez. El conjunt de l’All Stars ha replicat d’immediat i en un altre contraatac Sergi Aragonès ha restablert l’equilibri amb un xut creuat (3’). L’equip de Jordi Camps ha tornat a prendre la iniciativa amb una gran combinació entre Nil Cervera i Carles Domènech, que aquest últim ha culminat amb toc final de qualitat amb una mà (10’). Tot i algunes bones intervencions d’Arnau Martínez, Catalunya s’animava i ampliava la renda amb dos gos més de contraatac (4-1) amb Marc Grau (16’) i Xavi Aragonès (18’) com a protagonistes. L’All Stars frenava l’embranzida catalana i ajustava el resultat amb les dianes de João Rodrigues (18’) i d’Arnau Xaus (23’), amb un gran control orientat i una rematada final per sobre de Guillem Torrents.

En la segona meitat, l’eficàcia de Xavi Aragonès tornava a donar el domini a Catalunya. Pau Bargalló ha fet una assistència magistral i el jugador del Finques Prats Lleida no ha perdonat tot sol davant de porteria (26’). El mateix Aragonés marcava el sisè amb un xut de cullera (30’) i altre cop Bargalló (34’), en una acció d’habilitat i màgia iniciada des de darrera la porteria se sumava al festival català (7-3). Com a la primera part, el conjunt blanc anava a remolc, però replicava amb ràpides accions de Marc González (35’) i João Rodrigues (37’). Catalunya no estava disposada a cedir més terreny i Adrià Ballart ampliava la golejada local (39’) amb un dels gols més espectaculars del partit, aixecant la bola amb la punta de l’estic en ple contraatac. En l’intercanvi final Humberto Mendes (45’) i Joan Pujalte (47’) després d’un teva-meva amb Marc Grau han signat el definitiu 9-6.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)