Més hoquei

Màgia i molts gols a l’Ateneu

Hoquei sobre patins. Catalunya s’imposa a l’All Star en el festival golejador del Partit de les Estrelles disputat a Sant Sadurní d’Anoia

Catalunya 9 All Star 6

CATALUNYA:Torrents; Pujalte, Aragonès, P. Bargalló, M. Grau –cinc inicial– Llaverola (p.s.), N. Cervera, Ballart, Domènech i Pujadas.ALL STAR:Arnau; S. Aragonès, Miquel, Folguera, João Rodrigues –cinc inicial– C. Grau (p.s.), Arnau Xaus, Riba, M. González i Humberto Mendes.GOLS:1-0 (2’) Pau Bargalló. 1-1 (3’) S. Aragonès. 2-1 (10’) Domènech. 3-1 (16’) M. Grau. 4-1 (18’) X. Aragonès. 4-2 (18’) João Rodrigues- 4-3 (23’) Xaus. 5-3 (26’) X. Aragonès. 6-3 (30’) X. Aragonès. 7-3 (34’) P. Bargalló. 7-4 (35’) González. 7-5 (37’) João Rodrigues. 8-5 (39’) Ballart. 8-6 (45’) Hugo Mendes. 9-6 (47’) Pujalte.ÀRBITRES:Albert Barba i Oriol Garriga.

El Partit de les Estrelles, organitzat per la Federació Catalana de Patinatge, va complir amb escreix les expectatives: victòria de Catalunya, màgia, espectacle i molts gols en un Pavelló Olímpic de l’Ateneu de Sant Sadurní d’Anoia ple a vessar.

En la posada en escena, ja es va poder veure que seria un partit de joc directe i amb defenses pràcticament nul·les. Catalunya va obrir foc en un contraatac de 3 contra 2 rubricat per Pau Bargalló en una exhibició de recursos tècnics. El jugador local va aixecar la bola i la va fer rebotar contra la pista abans de superar la porteria defensada per Arnau Martínez. El conjunt de l’All Star va replicar de seguida i, en un altre contraatac, Sergi Aragonès va restablir l’equilibri amb un xut encreuat (3’). L’equip de Jordi Camps va tornar a prendre la iniciativa amb una gran combinació entre Nil Cervera i Carles Domènech, que aquest últim va culminar amb toc final de qualitat amb una mà (10’). Tot i algunes bones intervencions d’Arnau Martínez, Catalunya s’animava i ampliava l’avantatge amb dos gols més de contraatac (4-1), amb Marc Grau (16’) i Xavi Aragonès (18’) com a protagonistes. L’All Star frenava l’embranzida catalana i ajustava el resultat abans del descans amb les dianes de João Rodrigues (18’) i d’Arnau Xaus (23’), amb un gran control orientat i una rematada final per sobre de Guillem Torrents.

En la segona meitat, el porter del Girona Jaume Llaverola, que havia entrat en la convocatòria a última hora per cobrir la baixa de Càndid Ballart, va ser l’encarregat de defensar la porteria catalana. En tot cas, l’eficàcia de Xavi Aragonès tornava a donar el domini a Catalunya. Pau Bargalló va fer una assistència magistral i el jugador del Finques Prats Lleida no va perdonar tot sol davant la porteria (26’). El mateix Aragonès marcava el sisè amb un xut de cullera (30’) i, un altre cop Bargalló (34’), en una acció d’habilitat i màgia iniciada des de darrere la porteria, s’afegia al festival català (7-3). Com en la primera part, el conjunt blanc anava a remolc, però replicava amb ràpides accions de Marc González (35’) i João Rodrigues (37’). Catalunya no estava disposada a cedir més terreny i Adrià Ballart ampliava la golejada local (39’) amb un dels gols més espectaculars del partit, aixecant la bola amb la punta de l’estic en ple contraatac. En l’intercanvi final, Humberto Mendes (45’) i Joan Pujalte (47’), després d’un teva-meva, amb Marc Grau, van signar el 9-6 definitiu.

El Partit de les Estrelles va ser el punt culminant d’una jornada que havia començat a primera hora de la tarda amb partits de 3x3 de les categories infantil, aleví i benjamí.

LES REACCIONS

Amb aquest nou format, volíem que hi participés tothom i el resultat ha estat increïble
Benjamí Pons
president de la federació catalana de patinatge
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)