OK Lliga

Gran victòria del Girona a la pista del Voltregà

Hoquei patins. Els gironins dominen molts minuts i saben patir al final

Voltregà M. Stern 3 G. Plana Girona 4

VOLTREGÀ MOVENTO STERN:Estrada, Vargas, Burgaya, Molas i Teixidó –equip inicial–; Roquet, Sitjà, Alonso, Serra i Codony.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Grau, Vázquez, Ramon i Aguirre –equip inicial–; Domènech, Puigvert, Bogers, Nadal i Fernández.GOLS:0-1 (7’) Ramon. 0-2 (13’) Vázquez. 1-2 (25’) Burgaya. 1-3 (32’) Vázquez (f.d.). 1-4 (35’) Vázquez. 2-4 (37’) Burgaya (f.d.). 3-4 (45’) Burgaya.ÀRBITRES:O. Pérez i J. Iglesias. Targeta blava a Bogers (2).FALTES:10 del Voltregà i 9 del Girona.

El Garatge Plana Girona va sumar una important i gran victòria a la pista del Voltregà, el quart de l’OK Lliga. Els gironins van dominar la primera meitat i els primers minuts de la segona fins a arribar a l’1-4. Els locals van reaccionar i el Girona va saber patir al final. En dos partits el nou tècnic Xavier Garcia ha aconseguit un empat i una victòria.