OK Lliga

El Garatge Plana Girona domina i venç l’Alcoi, el tercer

Hoquei patins. Els gironins han obtingut la seva segona victòria consecutiva

G. Plana Girona 2 Alcoi 0

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Àlex Grau, Vázquez, Ramon i Aguirre –equip inicial–; Domènech, Puigvert, Bogers, Nadal i Fernández.ALCOI:Marc Grau, Formatjé, Gil, Canet i Domínguez –equip inicial–; Ceschin, Verdú, Pérez, Hernández i Oltra.GOLS:1-0 (17’) Domènech. 2-0 (45’) Ramon.ÀRBITRES:I. González i M. Martín. Van mostrar targeta blava a Ceschin.FALTES:12 del Girona i 7 de l’Alcoi.

El Garatge Plana Girona va dominar i va guanyar l’Alcoi, que era el tercer de l’OK Lliga. Els gironins van aconseguir la segona victòria consecutiva i estan invictes des que Xevi Garcia és el nou entrenador i han sumat set punts en tres partits. En la primera meitat el Girona va tenir força ocasions i va desaprofitar dos penals, fins que Domènech va inaugurar el marcador. En la segona meitat el porter Llaverola va aturar una falta directe als visitants, i a cinc minuts del final Ramon va fer el 2-0 després de culminar un bon contraatac i va assegurar una molt merescuda victòria.