Més hoquei

El Tucans femení i el Cent Patins masculí passen a la semifinal de la copa d’hoquei en línia

Els dos conjunts catalans han superat els quarts de final amb un gol d’or en la pròrroga

El SAB Tucans Asme femení i el Rubí Cent Patins masculí s’han classificat per la semifinal de la copa d’hoquei en línia al guanyar els quarts de final amb un gol d’or en l pròrroga. El Tucans ha superat al Patinaje Linea Madrid per 8-7 amb un gol d’or d’Abril Sanchis. Els Tucans perdien per 5-7 a falta d’un minut i mig, i han empatat quan només quedaven 27 segons pel final del temps reglamentari. Carla Bascon i Abril Sanchis han marcat dos gols cada una. El seu rival en la semifinal de demà (17.30 h) serà el Munia Panteras de Valladolid que ja estava pre classificat. També ho estava el Rubí Cent Patins que jugarà la primera semifinal (16 h) contra l’Skulls Almàssera que ha guanyat en els quarts al Tres Cantos de Madrid per 2-6.

En la copa masculina el Cent Patins s’ha imposat per 4-3 a l’Espanya de Palma després del 3-3 al final del partit. L’enfrontament ha estat molt ajustat i amb alternatives. Un gol de David Coronas ha sentenciat. El Cent Patins jugarà demà la semifinal contra el Molina (20.30 h).