OK Lliga

El Generali Palau surt més líder de la pista del Martinelia Manlleu (1-2)

El Generali Palau va guanyar per 1-2 a la pista del Martinelia Manlleu amb gols d’Aina Florenza de falta directa i de Carla Fontdeglòria i s’aferma al capdavant de l’OK Lliga Femenina amb 40 punts, sis més que el Vila-sana Coop d’Ivars, i un partit més jugat. El gol del conjunt osonenc, que va plantar cara, el va fer Joana Comas. El Manlleu és cinquè amb 23 punts. El Vila-sana Coop d’Ivars, per la seva banda, va derrotar el Sant Cugat per 4-0: Victòria Porta (2), Maria Porta i Luchi Agudo. La nota negativa van ser les lesions de l’argentina Gimena Aylén Gómez i de la italiana Flor Felamini en un moment de la temporada especialment delicat. A les files visitants va debutar el tècnic Borja Ferrer. El Vila-sana juga dimecres a la pista de Las Rozas i dissabte visita el Fraga en un duel a cara a creu de la lliga europea.

El Lídergrup Mataró, per la seva banda, va vèncer a la pista del Voltregà Movento Stern (3-4) amb gols de Thais Pérez, Aina Lleonart, Ariadna Martínez i Olga Juanola. Per part local, van marcar Berta Ferran, Esther Vistós i Paula Vilamala. El conjunt maresmenc és vuitè amb 19 punts i el Voltregà és setè amb 21. L’Igualada Femení Grupo Guzmán, penúltim amb 7 punts i que lluita per evitar el descens, va celebrar una victòria imprescindible per 3-5 a la pista de l’Alcobendas amb gols d’Aida Mas (2), Arian Martín (2) i Mar Bricolle. L’Alcobendas és cuer i no ha sumat cap punt en catorze jornades. el Cerdanyola Feníe Energía, novè amb 19 punts, per la seva banda, es va desfer del Corunya (6è, 21 p) per 2-1 gràcies als encerts de Gemma Solé i Paul Ferrón i va celebrar la sisena victòria del campionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)