Europe Cup

La final a quatre és l’objectiu

Hoquei sobre patins. Europe Cup. El Voltregà i l’Igualada afronten la tornada dels quarts amb diferents possibilitats després de guanyar l’anada a casa, 8-3 al Braga i 2-1 al Valdagno

El Voltregà Movento Stern i l’Igualada Rigat busquen la classificació per a la final a quatre de l’Europe Cup en la tornada dels quarts de final que disputen avui. Els dos van guanyar el partit d’anada que van disputar a casa i afronten la tornada amb diferents possibilitats. Els igualadins visiten la pista del Valdagno italià (20.45 h) amb un 2-1 de l’anada, però tenen clar que han de sortir a guanyar el partit perquè l’avantatge d’un gol és molt curta. El conjunt osonenc es va imposar per un més clar 8-3 al Braga i disputarà la tornada a la pista portuguesa (18 h) amb un marge molt més clar. El Voltregà, el campió de la passada edició, va guanyar el títol en una ajustada final precisament contra el Braga.

Les semifinals de la final four de l’Europe Cup, que es disputarà el 13 i el 14 d’abril, ja estan determinades i els catalans coneixen els seus possibles rivals. Si el Voltregà es classifica s’enfrontaria al guanyador de l’eliminatòria entre el Murches portuguès i el Follonica italià, que van empatar (1-1) en l’anada. Si passa l’Igualada jugaria contra el guanyador del duel italià entre el Monza i el Sarzana. 8-1 per al Sarzana en l’anada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)