OK Lliga

Blai Roca renova pel Noia Freixenet fins al 2025

El porter d’Arenys de Munt Blai Roca i el Noia Freixenet han arribat a un acord per ampliar el vincle contractual per una temporada més, fins a l’any 2025. El porter maresmenc va arribar a l’equip cavista el 2021 procedent del CP Voltregà, , on hi havia jugat quatre temporades disputant una final de la supercopa d’Espanya i dues finals a quatre de la copa de la CERS.

Roca va iniciar la seva trajectòria esportiva a l’Arenys de Munt, on va guanyar un campionat de Catalunya i un altre d’Espanya. Quan era infantil es va incorporar als equips formatius del Barça, etapa durant la qual va aconseguir un campionat de Primera Nacional estatal, una copa de la Princesa, quatre campionats de Catalunya i tres d’Espanya. En l’àmbit internacional, Roca ha disputat dos europeus sub-17, dos sub-20, un Mundial sub-20 i ha alçat la Taça Latina (2018).

En declaracions al club, Roca valora positivament aquesta renovació i assegura que “any a any es va treballant bé i el club sempre està construint projectes esportius ambiciosos per estar a la part alta de la classificació”. Als seus 26 anys, el porter afirma que “és un orgull continuar un any més aquí” i que té clar “el compromís que significa defensar aquesta samarreta.” El porter maresmenc, que amb la Lliga Catalana al setembre ha alçat el seu primer títol al Noia Freixenet, diu que caldrà fer un esforç aquests últims mesos que queden de competició “perquè la recompensa és molt gran. Podem seguir a la part alta de la taula i mirar d’arribar el més lluny possible als play-off”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)