OK Lliga

João Rodrigues anuncia que deixarà el Barça al final d’aquesta temporada

El davanter portuguès portava sis anys al conjunt blaugrana

João Rodrigues ha anunciat que deixarà el Barça al final d’aquesta temporada, després de sis anys al conjunt blaugrana, un cop finalitzi el seu contracte actual el 30 de juny. El davanter portuguès ha explicat en un vídeo publicat a les xarxes socials del club i al seu compte personal, que és una decisió personal i ha afegit que vol emprendre nous reptes professionals. També s’ha mostrat molt agraït al suport de l’afició des del primer dia.

El davanter va arribar al Barça la temporada 2018/19 procedent del Benfica. En les sis campanyes com a blaugrana ha marcat, fins al moment, 314 gols, i en aquesta temporada ja en suma 59, a només 7 de superar el seu millor registre golejador com a blaugrana. En els sis anys João Rodrigues ha guanyat 18 títols amb el Barça i en aquesta campanya els pot ampliar a 20.

El missatge de comiat

“Hola Culers, Tinc un missatge per a vosaltres!

Després de 6 temporades magnífiques al club... Després d’haver viscut el naixement del meu fill Afonso i la meva filla Maria aquí a Barcelona... D’haver après una llengua tant bonica com la vostra... D’haver marcat més de 300 gols lluint amb orgull l’escut del Barça... I d’haver aconseguit fins al moment, 18 títols al vostre costat...

Us vull anunciar que no seguiré vinculat al club la temporada que ve.

És una decisió personal i vull que ho conegueu de primera mà. Crec que la meva etapa aquí ha sigut molt bonica però ara vull emprendre nous reptes professionals. Estic molt agraït al Barça per tots aquests anys, ha sigut un somni.

Tant jo com la meva família ens hem sentit estimats des del primer dia i el record que em quedarà serà per sempre!

Us ho volia fer saber ara perquè el meu objectiu prioritari és el de centrar-me en tot el que queda i defensar com sempre he fet aquests colors que tant m’estimo.

Encara ens queden dos títols per lluitar junts. Intentarem amb totes les forces la remuntada per poder ser a la final four de la Champions... I encara ens queda la lluita del play-off pel títol de lliga. Per part meva donaré tot el que tinc per seguir fent feliç a l’afició fins a l’últim segon.

Sempre us portaré al cor! Visca el Barça!”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)