Internacional

El Vendrell perd també a Lisboa

Copa Continental. El Benfica, que duia un 3-5 favorable de l'anada, va fer valer la seva condició de favorit i va endur-se el títol

VENDRELL0


BENFICA5


El Moritz Vendrell no va consumar la gesta i va perdre la copa continental a la pista del Benfica. Els penedesencs havien de remuntar un 3-5 de l'anada contra el campió d'Europa i van tornar a perdre. Un gol del català Marc Coy i un altre de Carlos López en el primer temps van sentenciar. En la segona, João Rodrigues (2) i de nou López van furgar a la ferida penedesenca.

BENFICA: Trabal, Ábalos, Valter Neves, João Rodrigues i Carlos López -equip inicial-; Diogo Rafael, Coy, Rocha i Henriques (p.s.). MORITZ VENDRELL: Puigbí, Creus, Àngel Rodríguez, Albesa i Ll. Ferrer -equip inicial-; J. Ferrer, Cortijo i Miras. GOLS: 1-0 (16') Coy. 2-0 (18') Carlos López. 3-0 (35') João Rodrigues. 4-0 (42') João Rodrigues. 5-0 (43') Carlos López. ÀRBITRES: Eccelsi i Da Prato (Itàlia).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)