Més esport

El regal que Joel González no oblidarà

Poliesportiu. Va rebre el reconeixement de Vilafant, el pavelló del qual duu el seu nom

“És molt especial. Ha costat molt aconseguir arribar a dos Jocs Olímpics i guanyar també dues medalles. I que et reconeguin aquesta feina és un detallàs, ja no només per a mi sinó per a les generacions que vinguin. Poder passejar quan sigui gran i dir-li al meu fill que aquest gimnàs i aquest pavelló es diu Joel González perquè vaig ser dues vegades olímpic i vaig guanyar dies medalles és molt especial”, va dir Joel González, després de rebre el reconeixement de Vilafant, l'equipament del pavelló municipal d'esports del qual passa a dur el nom de Joel González.

Un acte, el d'ahir, que va coincidir amb l'aniversari del taekwondista, or a Londres i bronze a Rio. “Ha estat una casualitat, faig 27 anys i és, sens dubte, un dels millors regals que recordaré tota la vida”, apuntava Joel, nascut a Figueres i veí de Vilafant, on el seu pare té un gimnàs i on es va iniciar a la pràctica del taekwondo. Fa quatre anys, Vilafant ja li va lliurar la Insígnia d'Or.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)