Tennis taula

Tennis de taula

campionat d'Europa

Els quatre catalans, endavant

Tennis de taula. Gàlia Dvorak, Sara Ramírez, Sofia-Xuan Zhang i Marc Duran es van classificar per al quadre final dels 64 millors de la prova individual del campionat d'Europa de Budapest

Els quatre jugadors catalans que disputen el campionat d'Europa a Budapest amb la selecció espanyola, Gàlia Dvorak (Mataró Quadis), Sara Ramírez (UCAM Cartagena), Sofia-Xuan Zhang (Suris Calella) i Marc Duran (DKV Borges), es van classificar per al quadre final de la prova individual que reuneix els 64 millors jugadors. Gàlia Dvorak i Sara Ramírez ho van aconseguir directament en ser primeres en el seu grup, i sense perdre cap partit. Dvorak va formar part d'un dels tres grups de cinc jugadores, i va vèncer per 4-0 Giardi (San Marino) i Xhupi (Albània) i per 4-1 Trosman (Israel) i Vivarelli (Itàlia). Ramírez també va ser primera amb dos triomfs per 4-1 contra Avameri (Estònia) i Zhou (Azerbaidjan) i un per 4-0 contra Trigolos (Bielorússia).

Els altres dos jugadors catalans, Zhang i Duran, van ser segons de grup i van jugar una eliminatòria prèvia per accedir al quadre final. En el seu grup Zhang va guanyar per 4-0 Marchetti (Bèlgica) i Kirichenko (Finlàndia), i va perdre per 1-4 contra la txeca Cechova. La seva rival en l'eliminatòria va ser la ucraïnesa Vasylieva i la va superar per 4-2. En els grups masculins Duran va derrotar Maslovs (Letònia) per 4-1 i Gommers (Holanda) per 4-0, i va cedir contra el txec Prokopov per 2-4. En el partit previ a jugar el quadre final Duran va superar l'israelià Simon per 4-3.

Zhang ha quedat emparellada amb l'alemanya Han Ying, la setena del rànquing mundial, mentre que Dvorak jugarà contra la polonesa Grzybowska-Franc i Ramírez contra la txeca Strbikova. Duran s'enfrontarà amb l'alemany Outcharov, el sisè del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)