Tennis taula

Tennis de taula

campionat d'europa

Dvorak i Ramírez passen als setzens de final

Tennis de taula. Les dues catalanes segueixen vives en el campionat d'Europa de Budapest. Zhang i Duran van ser eliminats

Gàlia Dvorak (Mataró Quadis) i Sara Ramírez (UCAM Cartagena) es van classificar per als setzens de final de l'europeu que s'està disputant a Budapest després de superar el primer partit del quadre gran. Sofia-Xuan Zhang (Suris Calella) i Marc Duran (DKV Borges) van ser eliminats pels primers favorits. Ramírez (132 del món) va derrotar per 4-3 la txeca Renata Strbikova (92) en un partit molt disputat. Va remuntar un 1-3 en contra i en el darrer joc va estar a un punt de perdre amb el 9-10 en contra, però va remuntar i es va emportar la victòria. La seva propera rival serà la turca Hu Melek (27 del món). Dvorak (104) va superar per la via ràpida, 4-0, la polonesa Katarzyna Grzybowska-Franc (68) i ara s'enfrontarà amb la romanesa Elizabeta Samara (32 del món). La jove Sofia-Xuan Zhang (211) no va poder fer res contra la setena jugadora del rànquing mundial i primera favorita, l'alemanya Han Ying, i va perdre per 0-4. Marc Duran també va caure per 0-4 contra el primer favorit masculí, l'alemany Dimitrij Ovtcharov, que és el sisè jugador del món i ha estat el campió europeu dels dos darrers anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)