Patinatge

Que el somni continuï

Patinatge artístic. La ciutat d'Olot homenatja al Teatre Principal l'equip de grups de xou gran pel seu desè títol mundial en un acte emotiu i sentit

L'equip de grups de xou gran del CPA Olot va rebre el reconeixement de la ciutat pel desè títol mundial aconseguit fa dues setmanes a Novara. L'acte, molt emotiu, va tenir lloc en un Teatre Principal ple i va tenir la participació de totes les patinadores. L'homenatge a l'equip va començar amb un vídeo amb imatges de tots els mundials i els testimonis d'alguns dels principals protagonistes, com ara la capitana Anna Quintana –l'única patinadora que ha participat en els deu títols– i l'entrenador Ricard Planiol. Tot seguit, les autoritats van entregar un obsequi a cada una de les patinadores i als dos entrenadors, Ricard Planiol i Ester Fàbrega. A l'acte hi van participar el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras; el president del CPA Olot, Josep Sagués; l'alcalde d'Olot, Josep Maria Corominas, i el delegat territorial d'Esports, Josep Pujols, entre altres autoritats.

Sagués va agrair el suport de totes les institucions, a excepció de la Federació Espanyola de Patinatge, amb la qual va ser molt crític per la seva poca implicació: “No podem agrair cap gest a la federació espanyola. Ho hem provat per activa i per passiva. [...] És la representant d'un país que ni ens ajuda, ni ens dóna suport ni ens recompensa.”

En l'acte també hi va haver un reconeixement especial a les set patinadores que la temporada que ve no continuaran en l'equip: Laura Corredera, Eva Fàbrega, Laura Moiset, Raquel Moli, Nora Murlà, Cristina Planagumà i Ada Vila.

Un altre dels grans moments de la nit va arribar durant el parlament de l'alcalde d'Olot. Corominas va anunciar que la pista del pavelló de patinatge de l'Olot rebrà el nom de Montsita Casadellà, una de les principals impulsores del club i mare de l'entrenadora Ester Fàbrega. Els parlaments de la capitana Anna Quintana i dels tècnics Planiol i Fàbrega van servir per tancar l'acte, però no les celebracions, que van continuar a la nit amb un sopar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)